Volejte zdarma

800 Reklam

Nejprve vytočíte 800
a pak podle písmen na
svém telefonu 735536

Přinášíme pro naše zákazníky nové produkty a technologie. Pokud máte požadavek na řešení, které jste zde nenašli, nebojte se na nás obrátit - vyvineme produkt na míru přímo pro vás.

Reklama v historických centrech měst

23.11.2015 - Infotexty

Bohužel neexistuje jednoduchý návod, jak se v tomto případě zachovat. Na jedné straně je zde požadavek klienta, který chce vytvořit reklamu dobře viditelnou, jenž upoutá pozornost potenciálních zákazníků, a na druhé straně jsou zde zájmy památkářů, kteří chtějí zachovat historický ráz města.

Nejlépe je začít jednání s příslušnými úřady, které vám stanoví rámec, v němž se můžete pohybovat. Ačkoli v některých místech můžete bez problémů použít neonové trubice, jinde s nimi budete mít problém a budete je muset  nahradit jiným způsobem osvětlení nebo dokonce dojde k omezení, které vyžaduje reklamu úplně bez osvětlení.

V historickém centru bude vždy dobře vypadat reklama z klasických materiálů jako je měď, mosaz, černěné železo či dřevo. Aby však při použití těchto materiálů byla reklama dostatečně výrazná, musíme pracovat s kontrastem reklamy a podkladu či jednotlivých částí reklamy. Přesto i v těchto případech lze vyrobit zajímavou a účinnou reklamu.