Volejte zdarma

800 Reklam

Nejprve vytočíte 800
a pak podle písmen na
svém telefonu 735536

Přinášíme pro naše zákazníky nové produkty a technologie. Pokud máte požadavek na řešení, které jste zde nenašli, nebojte se na nás obrátit - vyvineme produkt na míru přímo pro vás.

Poutáme pozornost

12.10.2015 - Infotexty

Reklama je dnes na každém kroku a tak pokud chcete udělat reklamu, která je opravdu vidět, musíte ji nějak zvýraznit. Můžete vyrobit reklamu, která se pohybuje (ale tam často narážíme na technická a konstrukční omezení), nebo různým způsobem pracovat se světlem. Nejjednodušší metodou je se světlem blikat, ale toto řešení může vypadat příliš razantně a pokud jste poblíž komunikace, pak na něj nedostanete souhlasné stanovisko od Policie ČR. Dalším řešením je změna barevnosti. Ta se až doposud realizovala pouze změnou barevnosti v celém nápisu. Naštěstí přišla nová technologie, která možnosti posouvá výrazně dále.

Nyní máme k dispozici prostředky, které umožňují ovládat každou jednotlivou diodu v nápisu. Můžeme tak měnit barevnost, rozsvěcovat či zhasínat části nápisů. Možnosti jsou téměř neomezené, takže snadno vytvoříme jemnější změny pro klienta, který si potrpí na decentnější a konzervativnější vzhled reklamy, a naopak nám umožní výraznější změny vzhledu reklamy pro klienta, který v přesvětlené nákupní pasáži a potřebuje razantněji oslovit své klienty.

Přiznané diody v čele nápisu či loga mají ještě jednu velkou výhodu. Jejich světlo není blokováno žádným difusorem (plexisklem), takže jejich svícení je velmi intenzivní a opravdu dobře viditelné. Pro případ, kdy by svícení bylo příliš výrazné, lze jas snížit. Můžeme tak říci, že toto řešení nám do jisté míry dokáže nahradit dřívější použití neonů, které měly podobnou svítivost.